Wollen dekens

Bekijk onze collectie van wollen dekens in verschillende uitvoeringen, kleurstellingen en patronen. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van wol zorgen deze dekens ervoor dat u van een goede nachtrust kunt genieten

Wollen dekens

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Actieve filters

Zoeken

Dekens

 •  (25)
 •  (4)
 •  (3)
 •  (10)
 •  (7)

Soorten wol

 •  (11)
 •  (20)

Kleuren

Prijs

Afmeting

Waarom zou je kiezen voor een wollen deken?

Wollen dekens zijn duurzaam, goed voor de gezondheid en het milieu en ze kunnen bijdragen aan een aanzienlijke besparing op de gasrekening.

Duurzaam:

Wollen dekens zijn van nature duurzaam en kunnen tientallen jaren meegaan als ze goed worden verzorgd. Dit vermindert de behoefte aan frequente vervanging, wat de hoeveelheid afval en de noodzaak om nieuwe dekens te kopen vermindert.

Gezondheid:

Wollen dekens hebben uitstekende isolerende eigenschappen en kunnen helpen om je warm te houden in de winter en koel in de zomer. Dit kan bijdragen aan een comfortabele slaapomgeving en een betere nachtrust.
Wol is van nature ademend en voert vocht van het lichaam af, waardoor je lichaam droog blijft. Dit voorkomt overmatig zweten en kan de groei van schimmels en bacteriën op de deken helpen voorkomen.

Wol is een natuurlijke vezel, in tegenstelling tot synthetische materialen, en bevat geen schadelijke chemicaliën die de gezondheid kunnen beïnvloeden.

Milieu:

Wol wordt gewonnen van schapen en is een hernieuwbare bron. Schapen kunnen jaarlijks worden geschoren zonder schade toe te brengen aan het dier. Ook is wol biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het aan het einde van zijn levensduur op natuurlijke wijze kan worden afgebroken zonder schadelijke resten achter te laten in het milieu.

De productie van wollen dekens vereist doorgaans minder energie dan de productie van synthetische materialen. Bovendien kan het gebruik van wollen dekens de behoefte aan extra verwarming verminderen, wat energie bespaart.

Besparing op de gasrekening:

Wollen dekens hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Door een wollen deken te gebruiken, kun je jezelf warm houden zonder de verwarming hoger te zetten. Hierdoor kun je geld besparen op je gasrekening in de winter. Doordat wol helpt bij het handhaven van een comfortabele temperatuur, hoef je minder te vertrouwen op verwarmings- en koelsystemen, wat de energiekosten kan verlagen.

Het gebruik van wollen dekens als aanvulling op je beddengoed kan helpen om zowel je comfort als je duurzaamheid en energiebesparing te verbeteren. Het is belangrijk om kwaliteitsdekens te kiezen en ze goed te onderhouden voor maximale voordelen.

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid 

Persoonlijke aandacht
voor klanten

Duurzaamheid

Aandacht voor duurzaamheid
en dieren welzijn

Traditie

Waardering voor ambacht
en eeuwenlange tradities

Lees meer over de eigenschappen en afkomst van verschillende soorten wol

 • Hoe kan ik de warmte van een deken inschatten?

  Warmte wordt vooral bepaald door de dichtheid. Hoe hoger is de dichtheid, hoe...

  Lees meer
 • 5 redenen om voor wol te kiezen

  Laten we eens nader bekijken hoe natuurlijke wol zorgt voor het behoud van...

  Lees meer
 • Kracht in Yoga. De vrijheid om te stralen 

  Avi: Model, mode-illustrator, yoga coach Interview Avi, een multi-getalenteerd model, illustrator en yoga...

  Lees meer

  Contact

  Onze Klantenservice staat voor u klaar om eventuele vragen
  met betrekking tot MOST te beantwoorden.

  T: 06-39546332

  STAPELKORTING
  op alle
  artikelen

  De korting wordt berekend over de reguliere verkoopprijs van het artikel (dus niet de eventuele SALE-prijs)

  geldig t/m 29 februari

  2 artikelen: -10%
  vanaf 3 artikelen -20%

  0
  WINKELMAND
  • No products in the cart.