Video afspelen over Video over ons image 01

Over Ons

MoST is een Limburgs familiebedrijf dat in 2012 is opgericht en is gevestigd in Roermond. We zijn een grote Nederlandse retailer, gespecialiseerd in wollen dekens en plaids.

We houden van hoogwaardige natuurlijke vezels. Onze wollen producten zijn gemaakt volgens oude Europese tradities en vakmanschap dat al generaties wordt overgedragen. We zijn blij dat we dit geweldige ambacht kunnen ondersteunen en voortzetten.

We onderkennen onze verantwoordelijkheid voor dierenwelzijn. We geloven dat wol, zorgvuldig verwijderd van een gezond, volgroeid dier, levende warmte en energie afgeeft. Daarom steunen we ook organisaties die zich actief inzetten voor de bescherming van dieren en dierenwelzijn. Om die reden gebruiken we steeds meer producten die gemaakt zijn van Nieuw-Zeelandse wol; daar hanteert men de hoogste standaarden voor dierenwelzijn.

Naast dekens en plaids van schapenwol, bieden we ook plaids van kasjmier, kamelen- en jak wol. Deze plaids zijn met veel zorg, speciaal voor MoST, gemaakt door een klein familiebedrijf in Mongolië. Hiermee willen we unieke producten in Nederland introduceren en kleine lokale fabrikanten in Mongolië ondersteunen, waardoor de cultuur van de laatste echte nomaden, die nog steeds met hun kuddes over de wilde Mongoolse steppes trekken, in stand houden.

We proberen het gebruik van plastic terug te dringen. Onze dekens en plaids zijn daarom verpakt in gerecycled papier en karton. Ook stellen we het zeer op prijs als onze klanten de verpakking ook weer te laten recyclen.

U kunt ons bezoeken op afspraak in onze studio: MoST, De Hanze 6, 6049 HZ Herten.

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid 

Persoonlijke aandacht
voor klanten

Duurzaamheid

Aandacht voor duurzaamheid
en dieren welzijn

Traditie

Waardering voor ambacht
en eeuwenlange tradities
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.