Wollen plaids

Ontdek de natuurlijke warmte en luxe comfort van wollen plaids. Een prachtig accessoire voor uw woonkamer, dat bij ieder interieur past

Wollen plaids

Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoond

Actieve filters

Dekens&Plaids

Kleuren

Prijs

Waarom kiezen voor een wollen plaid?

Een wollen plaid, ook wel bekend als een dekentje of een knusse gooi, is een veelzijdig huishoudelijk item dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Enkele toepassingen van een wollen plaid en hoe dit kan helpen bij het besparen op de energierekening:

 • Extra warmte en comfort: Gebruik een wollen plaid om extra warmte en comfort toe te voegen aan je leefruimte, of dat nu de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is. Hierdoor kun je jezelf warm houden zonder de thermostaat hoger te zetten, wat kan bijdragen aan energiebesparing.
 •  Op de bank of stoel: Leg een wollen plaid over de rugleuning van je bank of stoel. Hiermee kun je jezelf tijdens koude avonden eenvoudig inpakken terwijl je tv kijkt of een boek leest. Dit kan voorkomen dat je de centrale verwarming moet verhogen.
 •  Als decoratief element: Een wollen plaid kan ook dienen als decoratief element in je huis. Drapeer het over de achterkant van een bank of stoel om kleur en textuur aan je interieur toe te voegen.
  Gebruik buiten: Neem een wollen plaid mee naar buiten wanneer je op een koele avond in de tuin zit, naar een picknick gaat of naar een sportevenement kijkt. Het kan je warm houden zonder afhankelijk te zijn van verwarmingsapparaten.
 • Als slaapdekentje: In de slaapkamer kun je een wollen plaid als extra dekentje gebruiken in plaats van de thermostaat hoger te zetten. Het biedt extra warmte en comfort tijdens de slaap.

Een wollen plaid kan helpen om energie te besparen:

 • Wollen plaids hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Ze kunnen je warm houden door lichaamswarmte vast te houden en koude lucht buiten te houden. Hierdoor hoef je minder te vertrouwen op de verwarming in je huis.
 • Door een wollen plaid te gebruiken om jezelf warm te houden, kun je de verwarming een paar graden lager zetten zonder aan comfort in te boeten. Dit kan leiden tot lagere energiekosten gedurende de koudere maanden.

Het gebruik van een wollen plaid is een praktische en milieuvriendelijke manier om energie te besparen, aangezien het de behoefte aan verwarming vermindert en tegelijkertijd zorgt voor extra comfort en gezelligheid in je huis.

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid 

Persoonlijke aandacht
voor klanten

Duurzaamheid

Aandacht voor duurzaamheid
en dieren welzijn

Traditie

Waardering voor ambacht
en eeuwenlange tradities

Lees meer over de eigenschappen en afkomst van verschillende soorten wol

 • Hoe kan ik de warmte van een deken inschatten?

  Warmte wordt vooral bepaald door de dichtheid. Hoe hoger is de dichtheid, hoe...

  Lees meer
 • 5 redenen om voor wol te kiezen

  Laten we eens nader bekijken hoe natuurlijke wol zorgt voor het behoud van...

  Lees meer
 • Kracht in Yoga. De vrijheid om te stralen 

  Avi: Model, mode-illustrator, yoga coach Interview Avi, een multi-getalenteerd model, illustrator en yoga...

  Lees meer

  Contact

  Onze Klantenservice staat voor u klaar om eventuele vragen
  met betrekking tot MOST te beantwoorden.

  T: 06-39546332

  0
  WINKELMAND
  • No products in the cart.